Nyári
Alkotótábor 1.
Alkotás a MOME Campuson
2024.
július 8-17.

Neked szól, ha

 • Érdekel a művészet és a design
 • Kreatív vagy, szeretsz alkotni
 • Szeretnél ismereteket szerezni a klasszikus formaalakításról, a plasztikai eljárások alapjairól
 • Van némi gyakorlatod, de szeretnél új nézőpontokat megismerni
 • Felvételire készülsz a MOME-ra
 • Megismernéd a MOME izgalmas, modern Campusát
 • Elmúltál 16 éves

A programon való részvételhez előképzettség nem szükséges!

A MOME-ról

A MOME régi hagyománya a megújulás örök keresése. A folyamatos megújítás része ez a program is, melyen a vizuális alapismeretek körüli utazásra, kísérletezésre invitáljuk a résztvevőket.

A program

2024. július 8-17.

Utazás a design körül.

Mintázás, agyagtárgy készítés, portréábrázolás, a zárónapon pedig egy kiállításon bemutatjuk az itt készült alkotásokat.

Délelőtt klasszikus stúdiumok, délután műhelygyakorlatok. Kikapcsolódásként egy kiállítás- és Campusz látogatást kínálunk. A programban július 13. és 14. szabad nap. A zárónapi kiállítás egy közös vacsorával ér véget.

A résztvevők vizuális képzést, rajzi, plasztikai, formaalakítási alapismereteket szereznek, az elkészített rajzokat, plasztikákat, kerámiatárgyakat pedig hazavihetik. Egy közösségi élmény keretében megízlelhetik a MOME hangulatát, a nyári pezsgést.

A helyszín

MOME Campus
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem
1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.
TWO műhelyház / Ábrázolás műterem és Kerámia műhely

Oktatók

 • Fábián Noémi

  1994-ben végzett a Magyar Iparművészeti Főiskolán, ahol a szakmai képzés mellett textiltanári diplomát is szerzett. 1994 óta tanít a Budai Rajziskolában, 2001 óta az Alapfokú Művészetoktatást vezeti, részt vesz a Művészeti Szakmai Oktatásban és tehetséggondozó programokban. 1998 óta tanít a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média Intézetében, 2008 óta az intézet alapozó gyakorlati képzését, a Média Stúdiumok programját vezeti.

 • Lublóy Zoltán

  2004-ben diplomázott a Magyar Iparművészeti Egyetem Szilikáttervező Tanszékén, porcelántervező szakon, 2007 óta saját stúdiója van.

  A MOME szilikát tanszék tanára. Keramikus, designer és mentor. Saját márkája, a DesignLubloy Tableware & Art. Munkájában nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hallgatók képben legyenek a legújabb fejlesztések tekintetében is.

 • Mohácsi András

  Szobrász, képzőművész, 2000-óta tanít a MOME-n. A Design Intézet oktatója a rajzi és plasztikai képzés egyik felelőse az egyetemen. Szobrok, festmények és grafikák készítése mellett a díszlettervezéssel foglalkozik. Fontos számára a vizuális alapoktatás elmélyítése, valamint az ezen tapasztalatok során pallérozott hallgatók szakmai életpályájának támogatása.

Részvételi díj

199.000 Ft / fő

A díj tartalmazza a képzések, alapanyagok eszközök használatának díját valamint a zárónapi vacsorát. Nem tartalmazza a szállást és étkezést és a szervezett és szabad programok belépődíjait. A MOME Campuszon büfé és étterem áll rendelkezésre munkanapokon 8.00-17.00.

Jelentkezés

REGISZTRÁCIÓ

Jelentkezési határidő: 2024. július 1.
A képzés csak elegendő számú résztvevő esetén indul!